Uitvaartverzekering Independer vergelijken

Independer vergelijkt geen uitvaartverzekeringen meer.

Na de aanpassing van een wetswijziging in 2013 vergelijkt Independer geen uitvaartverzekeringen meer. Dit is erg jammer. Independer had in het verleden een goede vergelijker op haar website staan waar eenvoudig en duidelijk een uitvaartverzekering kon worden vergeleken.
Niet alleen independer heeft de vergelijker moeten laten verwijderen maar ook andere partijen hebben door deze wetswijziging de uitvaart vergelijker van de website gehaald.

Waar kun je nu een uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijken bij Independer

Echt vergelijken kan zoals dat in het verleden mogelijk was is bijna nergens meer te vinden zonder dat je hiervoor advies kosten voor moet betalen. Doordat we zelf ook opzoek zijn gegaan op het internet, waar je nu het beste en het goedkoopste een uitvaartverzekering kan vergelijken hebben we deze gegevens op onze website weergegeven in verschillende vormen van een uitvaartverzekering. Ga naar de home pagina en zie welke verzekeringen wij zelf hebben gevonden en waaruit u een keuze kunt maken. En anders kun je ook nog op andere websites zoals www.uitvaartverzekeringvergelijker.nl een uitvaartverzekering vergelijken. 

Komt de uitvaartverzekering vergelijker nog terug zoals jaren geleden?

Echt vergelijken kan zoals dat in het verleden mogelijk was is bijna nergens meer te vinden zonder dat je hiervoor advies kosten voor moet betalen. Doordat we zelf ook opzoek zijn gegaan op het internet, waar je nu het beste en het goedkoopste een uitvaartverzekering kan vergelijken hebben we deze gegevens op onze website weergegeven in verschillende vormen van een uitvaartverzekering. Ga naar de home pagina en zie welke verzekeringen wij zelf hebben gevonden en waaruit u een keuze kunt maken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Verzeker je tegen de kosten van een uitvaart.